København

Ferge Oslo-København

 

København er Danmarks hovedstad og har mange attraksjoner og kulturelle opplevelser. Her er noen av de mest populære attraksjoner og severdigheter:

Første tivoli
Tivoli er verdens nest eldste fornøyelsespark og bare Dyrehavsbakken er eldre. Tivoli vakre hagen er morsom, romantisk, sentralt beliggende i nærheten av City Hall og Central Station. Det er ofte en tematisk element instans. i sommer med rock eller fredag ​​i vinter med juleutstilling.

Andre DFDS Canal Tours
DFDS Canal Tours er en utmerket måte å oppdage København på elvene og havnen. DFDS Canal Tours har seilt port og kanalturer siden 1904 og har i dag 16 båter og sysselsetter rundt 100 ansatte i høysesongen.

Tredje The Little Mermaid
The Little Mermaid ved Langelinie er en interessant kontrast til de store operahus på den andre bredden. The Little Mermaid har bud reisende velkommen i København havn siden den ble permanent installert på 23 august 1913. The Little Mermaid illustrerer Hans Christian Andersen eventyr med samme navn og var en gave til København donert av brygger Carl Jacobsen (tidligere eier av Carlsberg) og utført av billedhugger Edvard Eriksen.

Leave a Reply

*
Kategorier
Ferje Oslo-København
Nye kommentarer